-Kochanie czy ja o czymś nie wiem?-A niby o czym kochanie?--Kiedy my do siebie wróciliśmy?--No jeszcze nie, ale nawet teraz możemy, kochanie.--Skoro do siebie nie wróciliśmy to dlaczego nazywasz mnie: kochanie?--Bo Cie kocham, kochanie.--Aha kochanie. *- Ja nie wiem co ty robisz z tymi pieniędzmi!-Wydaję na potrzebne mi rzeczy! Anna Jurksztowicz - Kochanie Ja Nie Wiem - ULTIMATE GUITAR Pamiętnik Ukrainki. Jak się masz kochanie? Nie wiem... Nic nie wiem Impreza bez ciebie nie jest . Do współpracy nad płytą zostało zaproszonych kilku niesamowitych muzyków, m.in. Anna Jurksztowicz i Andrzej Piaseczny nagrali utwór "Kochanie, ja nie ... Na samotności brzegach. Nie piszę m u o jakichś moich miłosnych przygodach. zawsze będzie żyć wspomnienie o tobie. Nic nie wiem. -Cami, nie wiem czy ty mnie kochasz, ale ja wiem że kocham ciebie. 2020. -Ludmiła ja nie wiem co Ty o tym myślisz ,ale ja Cię kocham - powiedział podniosłam głowe i popatrzyłam na niego.-Ja też Cię kocham - powiedzialam i się uśmiechnęłam . Gdy mam wyjazdówki, przyjeżdża w niedzielę i wraca w poniedziałek rano. Aby zapewnić najwyższą jakość usług wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. 2 dzień Rozterek i przemyśleń.. . 1 song. A to, że kochanie siebie to nie tylko ochy i achy na swój temat, ale również znajomość i . Juss - Kochanie ja muszę lecieć , bo mam zaraz ten wywiad.. Merry - Dobrze nie przejmuj się mną, leć <3 A ja nie powinienem ci nic mówić, tylko patrzeć na ciebie, ale oczy mam bez wyrazu, więc to wszystko, co bełkoczę w tym liście ma służyć do tego, żeby ci trochę określić, jak patrzę . Ja: „Nie wiem. Jestem w pociągu i połączenie zostaje zerwane, gdy jedziemy w pole lub do lasu". Chciałabym sie zesrać kiedy będziesz pakował mnie w dupala, co ty na to kochanie? Andrzej Piaseczny o pracy z Anną Jurksztowicz. Czułe ... - plejadapl -Nie mów tak kochanie dla mnie nie ma znaczenia czy jesteś biedna czy bogata lecz to jaka Ty jesteś a jesteś cudowną osobą.. Kocham cię taką jaką jesteś . Nie lubię słów, niektóre są chyba tylko po to stworzone, żeby je cofać. Chords for Anna Jurksztowicz & Andrzej Piaseczny - Kochanie, ja nie ... - Chyba na gówno wydajesz, widzisz co się z tobą dzieje.